San Global

Renovatiewerken Heverlee

CONTACTEER ONS

Vloerwerken en tegelwerken, op uw maat

Vloer- of wandbetegeling bij renovatie of apart

In het kader van uw badkamerrenovatie of gewoon als aparte toepassing: bij San Global kan u terecht voor vloerwerken in regio Heverlee en andere locaties in de provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen en Oost-Vlaanderen bij uitbreiding. Ook wandbetegeling behoort tot ons ruim takenpakket.

Degelijke vloer, zowel in nieuwbouw als renovatie

Of u nu een eerste vloer wenst voor uw nieuwbouwwoning of u bent uw interieur aan het renoveren en opteert voor een nieuwe vloer: op het vakmanschap van San Global kan u steeds rekenen. Gaande van keramische tegels in diverse formaten en stijlen tot natuursteen voor een vleugje luxe, we plaatsen het werkelijk allemaal. Via onze catalogus laten we u graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden, maar ook met uw eigen materialen kunnen we uw vloer plaatsen.

Wandbetegeling volgens de regels van de kunst

Uw keuken of badkamer een nieuwe look geven? Met gloednieuwe wandtegels geplaatst door het vakkundig team van San Global in Heverlee geeft u uw ruimte een frisse uitstraling. Eveneens de voorbereidende gyprocwerken of pleisterwerken nemen we met veel plezier voor onze rekening. Dankzij onze ervaren techniek en brede kennis van zaken garanderen we keer op keer een hoogwaardig resultaat. 

Neem zeker contact op met San Global voor extra uitleg over onze aanpak voor vloerwerken of maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen verder te bespreken. We staan u graag bij met deskundig advies. 

Tegelwerken prijs

Hoeveel kost een vloer laten leggen of een wand laten betegelen? Dat hangt uiteraard af van diverse factoren. Hoe groot is de vloer of wand, welke tegels kiest u, welke voorbereidende werken moeten er gebeuren… Al deze zaken zullen mee de uiteindelijke prijs van uw tegelwerken bepalen. 

Wilt u weten hoeveel het u precies zal kosten? Leg ons dan uw wensen en plannen voor en wij maken voor u een offerte volledig op maat van uw vloer- of wandbeteging.

Contacteer ons vandaag nog!

Wij staan voor u klaar!

San Global is uw betrouwbare partner voor badkamerrenovatie, vloer- en tegelwerken,

Gyprocwerken, pleisterwerken, totaalrenovaties, sanitair en dakwerken in de regio rond Heverlee, Leuven, Bierbeek, Bertem, Lubbeek, Herent, Boutersem, Holsbeek, Kortenberg, Steenokkerzeel, Rotselaar…