San Global

Renovatiewerken Heverlee

CONTACTEER ONS

Totaalrenovaties

Volledige make-over van uw woning

Heeft uw woning zijn beste tijd gehad? Begint alles zo’n beetje te verslijten? Of heeft u een woning gekocht die dringend nood heeft aan een volledige opfrissing? San Global neemt uw totaalrenovatie met plezier en veel expertise aan. 

Zo bent u zeker van een perfect gerenoveerde woning waar u nog jarenlang plezier aan zal beleven. Kwaliteit en service staan voorop bij al onze activiteiten. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daar gaan we voor! 100%!

Zowel binnen als buiten

Wij kunnen voor de renovatie van uw woning een totaalplaatje aanbieden. Van badkamerrenovatie, vloer- en tegelwerken, Gyprocwerken, pleisterwerken, sanitair… Maar wij staan eveneens klaar voor de buitenzijde van uw woning. Zo nemen wij bijvoorbeeld uw dakwerken met plezier voor onze rekening.

Eén aanspreekpunt

Het interessante van een totaalrenovatie is dat u slechts één aanspreekpunt hebt voor alle deelaspecten van de renovatie. Of het nu gaat op tegelwerken, sanitair, dakwerken of Gyproc… San Global is de partner die alle werken uitvoert en coördineert.

Degelijke planning en voorbereiding

Om een vlotte opeenvolging van de werken te garanderen, is het vanzelfsprekend dat alles goed voorbereid en gepland moet worden. Het feit dat uw renovatieproject in handen is van één aannemer, zorgt ervoor dat deze planning en voorbereiden een stuk vlotter verlopen.

Totaalrenovatie prijs

Hoeveel kost een woning laten renoveren? Dat hangt uiteraard af van diverse factoren. Hoe uitgebreid is de renovatie, hoe groot is de woning, uit welke onderdelen bestaat de totale renovatie, welke materialen worden er gebruikt, welke mate van luxe wenst u…? Al deze zaken zullen mee de uiteindelijke prijs van uw totaalrenovatie bepalen. 

Wilt u weten hoeveel het u precies zal kosten? Leg ons dan uw wensen en plannen voor en wij maken voor u een offerte volledig op maat van uw totaalrenovatie. Contacteer ons vandaag nog!

Wij staan voor u klaar!

San Global is uw betrouwbare partner voor badkamerrenovatie, vloer- en tegelwerken,

Gyprocwerken, pleisterwerken, totaalrenovaties, sanitair en dakwerken in de regio rond Heverlee, Leuven, Bierbeek, Bertem, Lubbeek, Herent, Boutersem, Holsbeek, Kortenberg, Steenokkerzeel, Rotselaar…