San Global

Renovatiewerken Heverlee

CONTACTEER ONS

ONZE DIENSTEN

San Global is uw betrouwbare partner voor badkamerrenovatie, vloer- en tegelwerken, Gyprocwerken, pleisterwerken, totaalrenovaties, sanitair en dakwerken in de regio rond Heverlee, Leuven, Bierbeek, Bertem, Lubbeek, Herent, Boutersem, Holsbeek, Kortenberg, Steenokkerzeel, Rotselaar… 

BADKAMERRENOVATIE

BADKAMERRENOVATIE

Plannen om uw badkamer een nieuwe look te geven? San Global is de partner bij uitstek voor uw badkamerrenovatie in Heverlee of omstreken. We sluiten ons steeds aan bij uw wensen en eigen ideeën.
VLOER- EN TEGELWERKEN

VLOER- EN TEGELWERKEN

Bij San Global kan u terecht voor vloerwerken in regio Heverlee en andere locaties in de provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen en Oost-Vlaanderen bij uitbreiding. Ook wandbetegeling behoort tot ons ruim takenpakket.
GYPROCWERKEN

GYPROCWERKEN

Gyproc is een allround materiaal dat zich uiterst goed leent voor tal van renovatietoepassingen. Een zolder inrichten of renoveren zonder breekwerken? Met gyproc bekomt u de gewenste resultaten in een mum van tijd.
PLEISTERWERKEN

PLEISTERWERKEN

De duurzaamheid van uw wanden en plafonds staat of valt met de kwaliteit van de pleisterwerken, net zoals de kwaliteit van de verdere afwerking met tegelwerken.
SANITAIR

SANITAIR

Uw badkamer is de plek waar je je ‘s ochtends klaarmaakt voor je dag. Maar, het is evengoed waar je ‘s avonds of in het weekend uitgebreid geniet van een lang bad. Heerlijk ontspannen.
DAKWERKEN

DAKWERKEN

Het dak van uw woning is enorm belangrijk. Het beschermt immers uw volledige huis en alles wat er zich binnen bevindt. Vertrouw daarom uw dakwerken toe aan een specialist met een ruime expertise en een jarenlange ervaring.