San Global

Renovatiewerken Heverlee

CONTACTEER ONS

Sanitair, voor een optimaal comfort

Uw badkamer is de plek waar je je ‘s ochtends klaarmaakt voor je dag. Maar, het is evengoed waar je ‘s avonds of in het weekend uitgebreid geniet van een lang bad. Heerlijk ontspannen. Mooi, stijlvol en goed werkend sanitair is daarbij onmisbaar. 

San Global is uw partner voor het plaatsen van uw sanitaire toestellen. We voorzien de nodige leidingen en plaatsen het sanitair. En u? U hoeft alleen maar te genieten!

Welke sanitairwerken?

Bij San Global zijn we gespecialiseerd in diverse soorten sanitairwerken. Een greep uit de mogelijkheden:

  • plaatsen bad
  • plaatsen douche
  • een hangtoilet installeren
  • bad vervangen door inloopdouche
  • wastafel installeren
  •  

Renovatie en nieuwbouw

Wij plaatsen sanitair zowel in nieuwbouwwoningen als bij renovatie projecten. Gaat u een nieuwbouwwoning laten bouwen? Contacteer ons dan voor de installatie van uw sanitair. Wilt u daarentegen uw badkamer laten renoveren (link naar badkamerrenovatie)? Daar kunnen we u zeker mee helpen. Van het plaatsen van tegels en vloeren tot de installatie van uw sanitair.

Kwaliteit in alle stijlen

Welke stijl kiest u? Modern, strak en minimalistisch? Of eerder klassiek, landelijk? San Global plaatst voor u het passende sanitair dat helemaal aansluit bij de rest van uw interieur. Wat uw stijl of voorkeur ook is, er is één constante: de kwaliteit van zowel de materialen als de werkzaamheden is absoluut superieur. 

Sanitairwerken prijs

Hoeveel kost sanitair laten plaatsen of vervangen? Dat hangt uiteraard in de eerste plaats af van de omvang van de werken.Wilt u weten hoeveel het u precies zal kosten? Leg ons dan uw wensen en plannen voor en wij maken voor u een offerte volledig op maat van uw sanitairwerken. Contacteer ons vandaag nog!

Wij staan voor u klaar!

San Global is uw betrouwbare partner voor badkamerrenovatie, vloer- en tegelwerken,

Gyprocwerken, pleisterwerken, totaalrenovaties, sanitair en dakwerken in de regio rond Heverlee, Leuven, Bierbeek, Bertem, Lubbeek, Herent, Boutersem, Holsbeek, Kortenberg, Steenokkerzeel, Rotselaar…