San Global

Renovatiewerken Heverlee

CONTACTEER ONS

Naadloze afwerking met pleisterwerken

Expertise en kwaliteit in pleisterwerken

De duurzaamheid van uw wanden en plafonds staat of valt met de kwaliteit van de pleisterwerken, net zoals de kwaliteit van de verdere afwerking met tegelwerken. Voor uw pleisterwerken in regio Heverlee vertrouwt u dan ook best op de expertise van een San Global. We beheersen de techniek van het bepleisteren tot in de puntjes.

Een stevige basis is essentieel

De pleisterwerken van uw interieur vormen de basis voor de verdere afwerking van uw woning – zoals schilderen, behangen of betegeling. Doordat we heel minutieus te werk gaan, bevorderen we als ervaren stukadoor het verloop van deze afwerking. We leveren dan ook steeds een perfect egaal en naadloos resultaat voor wanden en plafonds.

Voor nieuwbouw en renovaties

Een natte bepleistering brengen we meestal aan in één of twee lagen, naargelang de staat van uw wanden. We voeren dit telkens uit met de grootste precisie en veel oog voor detail. Voor renovatiewerken is een droge bepleistering met gyprocwerken eveneens een ideale afwerkingsmethode.  Ook hiermee kan San Global in Heverlee u helpen.

Graag een beroep doen op ons team voor uw pleisterwerken?

Pleisterwerken prijs

Hoeveel kost pleisterwerken nu precies? Dat hangt uiteraard in de eerste plaats af van de omvang van de werken.Wilt u weten hoeveel het u precies zal kosten? Leg ons dan uw wensen en plannen voor en wij maken voor u een offerte volledig op maat van uw badkamerrenovatie. Contacteer ons vandaag nog!

Wij staan voor u klaar!

San Global is uw betrouwbare partner voor badkamerrenovatie, vloer- en tegelwerken,

Gyprocwerken, pleisterwerken, totaalrenovaties, sanitair en dakwerken in de regio rond Heverlee, Leuven, Bierbeek, Bertem, Lubbeek, Herent, Boutersem, Holsbeek, Kortenberg, Steenokkerzeel, Rotselaar…