San Global

Renovatiewerken Heverlee

CONTACTEER ONS

Badkamerrenovatie op maat van uw ideeën, budget en ruimte

Plannen om uw badkamer een nieuwe look te geven? San Global is de partner bij uitstek voor uw badkamerrenovatie in Heverlee of omstreken. We sluiten ons steeds aan bij uw wensen en eigen ideeën. 

We denken daarbij wel graag actief mee om u, indien gewenst, het nodige advies te geven. Zo komen we uiteindelijk tot het beste resultaat voor uw badkamerrenovatie.

Kleine aanpassing of volledige badkamer renoveren

Denkt u eraan om uw bestaande badkamer volledig te laten uitbreken en verbouwen tot een moderne badruimte inclusief hoogwaardige sanitaire toestellen? Of opteert u eerder voor een gedeeltelijke renovatie? Dit kan bijvoorbeeld door het traditioneel toilet te laten vervangen door een moderne hang-wc of het plaatsen van een inloopdouche. Wat uw keuze ook is, bij San Global bent u zeker van de beste kwaliteit, zowel in materialen als afwerking. We stemmen onze werkwijze volledig af op uw specifieke noden, met slechts één doel voor ogen: een perfect afgewerkt resultaat dat helemaal naar uw wens is.

Klassiek of moderne badkamer? Wij realiseren het!

Met een stevige ervaring van meer dan 20 jaar in het renoveren van interieurs en badkamers, kunnen wij nagenoeg alle mogelijke stijlen realiseren. Zo verwezenlijken we badkamerruimtes in een klassieke stijl met elegante details, maar ook strakke badkamers met moderne toestellen of zelfs combinaties van verschillende stijlen behoren tot onze expertise.

Via onze catalogus kan u de gewenste materialen selecteren – begeleid door ons deskundig advies. Of u kan zelf de materialen van uw keuze voorzien die wij dan voor u installeren. 

Prijs badkamerrenovatie

Hoeveel kost een badkamer renoveren? Dat hangt uiteraard af van diverse factoren. Hoe uitgebreid is de renovatie, hoe groot is de badkamer, welke materialen worden er gebruikt, welke mate van luxe wenst u in uw nieuwe gerenoveerde badkamer…? Al deze zaken zullen mee de uiteindelijke prijs van uw badkamerrenovatie bepalen. 

Wilt u weten hoeveel het u precies zal kosten? Leg ons dan uw wensen en plannen voor en wij maken voor u een offerte volledig op maat van uw badkamerrenovatie.

Contacteer ons vandaag nog! 

Wij staan voor u klaar!

San Global is uw betrouwbare partner voor badkamerrenovatie, vloer- en tegelwerken,

Gyprocwerken, pleisterwerken, totaalrenovaties, sanitair en dakwerken in de regio rond Heverlee, Leuven, Bierbeek, Bertem, Lubbeek, Herent, Boutersem, Holsbeek, Kortenberg, Steenokkerzeel, Rotselaar…