San Global

Renovatiewerken Heverlee

CONTACTEER ONS

Gyprocwerken, een waaier aan mogelijkheden

Gyproc is een allround materiaal dat zich uiterst goed leent voor tal van renovatietoepassingen. Een zolder inrichten of renoveren zonder breekwerken? Met gyproc bekomt u de gewenste resultaten in een mum van tijd. Als renovatiespecialist neemt San Global uw gyprocwerken in regio Heverlee dan ook graag ter harte.

Eenvoudig kamers indelen en valse plafonds

Renoveren of verbouwen? Dan is een afwerking met gyproc een optie die beslist het overwegen waard is. Dankzij deze flexibele en toch stevige gipsplaten is het bijvoorbeeld mogelijk om van één grote ruimte twee aparte kamers te maken. Maar ook valse plafonds voor decoratieve of functionele doeleinden zijn perfect te bekomen met gyproc.

Ook voor badkamers en keukens

Gyproc is droog pleisterwerk dat niet alleen geschikt is voor het bezetten van de muren en plafonds in uw interieur, ook voor vochtige ruimtes is gyproc het aangewezen materiaal. Zo worden gyprocwerken vaak toegepast voor bijvoorbeeld badkamerrenovaties en verbouwingen van keukens. De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt.

Gaat u toch liever voor traditionele pleisterwerken? Ook hiermee helpt San Global in Heverlee u graag verder.

Hoeveel kosten Gyprocwerken

Neem zeker contact (link) op om uw specifieke wensen verder te bespreken. Indien gewenst, bezorgen we u een vrijblijvend voorstel op maat.

Wij staan voor u klaar!

San Global is uw betrouwbare partner voor badkamerrenovatie, vloer- en tegelwerken,

Gyprocwerken, pleisterwerken, totaalrenovaties, sanitair en dakwerken in de regio rond Heverlee, Leuven, Bierbeek, Bertem, Lubbeek, Herent, Boutersem, Holsbeek, Kortenberg, Steenokkerzeel, Rotselaar…